razrez 29   +386 31 397 117      razrez 36  info@teambuilding-slovenija.si     razrez 42  Polanškova ulica 6, 1231 Ljubljana Črnuče                                          

Motivacijski programi so namenjeni poslovnim skupinam za dvig motivacije in so zasnovani na novi izkušnji, presenečenju in sproščenih aktivnostih. Ustvarjamo pozitivni naboj, ki krepi mesebojne odnose in splošno zadovoljstvo ekipe.


 

ŽGANJETEKA
zganjeteka

Vas zanima kako se »kuha« žganje? Vabimo vas, da se nam pridružite na edinstvenem programu, ki je kombinacija timskih izzivov in spoznavanje tradicionalne slovenske žganjekuhe. Po vodenem ogledu destilarne udeležence čakajo različne timske naloge, za posladek pa degustacija različnih vrst žganj in likerjev ter domači prigrizki.

 

Trajanje programa: 2-3 ure
Primeren termin: celo leto
Velikost skupine: 10-30 oseb
Lokacija: Gorenjska

button

 

Če želite izvedeti več o naših izkušnjah in programih, ne oklevajte in nas pokličite še danes na 031 397 117 ali pišite na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Z veseljem vam bomo svetovali in pomagali pri izbiri pravega programa in ga prilagodili vašim potrebam.

 PIVOVAR ZA EN DAN
teambuilding pivovar za en dan

Obstaja več vrst, stilov varjenja in okusov piva. Spoznajte mikro pivovarsko sceno v Sloveniji, pridobite nova znanja o različnih pivih in širite kulturo pitja piva. Udeležence čaka nenavadno okolje, spoznavanje različnih vrst piva in aktivna izkušnja izkustvenih timskih nalog, ki so povezane s pivovarstvom.


Tu ne gre za popivanje, pivo boste le degustirali.

 
Trajanje programa: 2-3 ure
Primeren termin: celo leto
Velikost skupine: 10-30 oseb
Lokacija: Okolica Ljubljane

button

 

Če želite izvedeti več o naših izkušnjah in programih, ne oklevajte in nas pokličite še danes na 031 397 117 ali pišite na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Z veseljem vam bomo svetovali in pomagali pri izbiri pravega programa in ga prilagodili vašim potrebam.PIRANSKI BRANCIN
piranski brancin

Program je primeren za vse privržence morja in čarobnih doživetij povezanih z njim - od podvodnega življenja, kulinaričnih specialitet do športnih aktivnosti. Aktivni program je kombinacija timskih izzivov na vodi in kopnem. Po končanem programu se lahko gurmansko razvajate z ribjim piknikom in uživate v senci borovcev.


Trajanje programa: 2-3 ure
Primeren termin: 
april-oktober
Velikost skupine: 
10-50 oseb
Lokacija:
 Slovenska obala

button

 

Če želite izvedeti več o naših izkušnjah in programih, ne oklevajte in nas pokličite še danes na 031 397 117 ali pišite na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Z veseljem vam bomo svetovali in pomagali pri izbiri pravega programa in ga prilagodili vašim potrebam. Če želite izvedeti več o naših izkušnjah in programih, ne oklevajte in nas pokličite še danes na 031 397 117 ali pišite na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Z veseljem vam bomo svetovali in pomagali pri izbiri pravega programa in ga prilagodili vašim potrebam.

Svoje želje nam lahko zaupate tudi preko spodnjega obrazca.

{chronoforms5}povprasevanje{/chronoforms5}

REFERENCE

 Team building  Team building  Team building  Team building  Team building   Team building  razrez 73  Team building

O Nas

razrez 21
Team building Slovenija sestavlja ekipa strokovnjakov z večletnimi izkušnjami pri organizaciji izkustvenih team building delavnic, team building programov in drugih poslovnih dogodkov. S profesionalnim pristopom, kreativnimi idejami in inovativnostjo  presegamo meje domišljije, postavljamo nova merila in ustvarjamo nepozabna doživetja.

 

Slike dogodkov

razrez 18

Kontakt

Team building Slovenija

Tel: +386 31 397 117 
e-pošta: info@teambuilding-slovenija.si

Dobodošli v našo družbo!